18 January 2012

SPORTY WEDNESDAY

hari nih hari Rabu.. Alli pergi ke kindy school pakai baju sukan..


akak hantar alli lambat sikit dalam 5minit lewat so akak tunggu dia sekejap sebab macam best je tgk dorang buat xtvt kat luar.. tetiba akak rasa respect kat cikgu2 alli nak handle punya ramai kanak2 yang tentunya memerlukan kesabaran yang tinggi.. mana tak nyer cikgu betulkan barisan yang kiri yang kanan dah senget dan huru hara.. betulkan barisan kanan, kiri pulak dah hilang haluan.. heheheh akak surrender awal2..


Alli pulak macam x kasi mama dia nih dok ngintai sekejap2 bagi isyarat suh balik.. maka akak beransur pulang lah...


ada swimming class bulan feb tuk alli fee dia rm500 tuk 12 session.. akak nak pikir dulu sebab bukan sebarang org boleh handle alli nih.. dia terlebih berani terjun kat kolam yang dalam walau tanpa floater... Papa alli suh gak dia enroll nanti akak pikir dulu.. susah gak kalau anak terlebih berani nih..


Published with Blogger-droid v2.0.2

No comments: