16 February 2012

2012-FIRST NEBULIZER


hari nih kali pertama dalam tahun 2012 alli kena amik gas.. dia memang ada athma.. sebelum makan malam dia dah macam bernafas pendek2.. dia ada batuk jugak.. banyak sangat kahak.. tapi alli kalau pasal amik gas nih memang dia happy sangat.. siap nyanyi lagi ...

Dah lah dia macam penat tapi still aktif berlari walaupun tercungap cungap...tapi kalau bab kasi makan ubat meeeeeemang payah..sebab dia pandai muntahkan balik.. ubat rasa oren pun muntah gak... kalaulah ada ubat batuk pakai injection dah lama akak suruh doktor bagi..

esok dia cuti sekolah lah.. sebelum tidur tadi akak kata esok tak payah pergi sekolah..dia boleh kata apa salah alli.. suka sangat pergi sekolah..

Note: sekarang kat rumah dengan akak sekali dia panggil TEACHER....

No comments: