22 February 2012

IT'S MY BIRTHDAY

18 Feb baru baru nih akak dah sambut besday... dah besor anak gajah pun akak sambut taw.. akak baut buat lupa tapi Addy dah beli cake tuk celebrate satu family... akak layan je...memang x de plan nak buat xtvt apa pin. kebetulan kawan sekolah akak datang nak bermalam kat rumah akak sebab dia nak g obersea esok awal awal paginyer...

Akak banyak terima wish dari whatapp, sms dan call... kat fb akak rasa akak hide birthday akak tapi ada jugak yang wish kat situ.. kawan fb akak tak ramai dalam 50 orang je uols, matilah akak kan kera sumbang hahahahaha.. tak lah uols... i used to have around 400 friends tapi akak dah tukar account lain dan akak rasa fb adalah untuk kawan yang rapat dan saudara mara... tak best lah pulak kalau kita update status semua seantero dunia boleh baca dan stalking our life kan... blog takper sebab bende2 yg general akak sharing dan kengkadang akak lupa akak ada blog muhahahahahah

anyway tema akak birthday kali nih ialah (matilah siap ada tema macam hari merdeka lak) its not all about receving but giving to unfortunate people and saving other person life.... marilah menderma darah...

Published with Blogger-droid v1.7.4

4 comments:

Sekadar Coretan said...

Happy belated birthday yus. Ya akak pon situasi sama hide b.tday kat fb ..hahaha malula bila orang wish2 tu. Kat blog tak rasa malu sangat cam kt fb

Yus said...

thank you very much... kalau ramai wish kat fb dengan macam macam nick name dah x reti nak balas kan...

jimah said...

kakak...we shud do double celebs lah...birthday u dgn birthday i dekat2...hehehehe

Yus said...

definitely.... badan pun saiz dekat2 ahahahhahaha