15 February 2012

KALAU GADUH JANGAN KUAT KUAT

Heheheh..pagi nih akak ada sesi breakfast ngan kawan ex opis mate akak tu.. katanya dia nak test naik LRT ke opis baru so lepas dah okey ngan sessi perjalanan sendu dia tu so akak amik dia kat LRT terminal putra.. 5 km jer dari rumah akak..so sebelum akak keluar akak dengar jiran kat tingkat bawah gaduh laki bini.. wah besttt ada drama swasta.. akak tak biasa dengar orang gaduh kuat2 nih..kalau akak ngan laki akak more tu tarik muka jer..

hokey dah ada citer live nih Jimah can wait kat LRT dulu.. akak pasang telinga apa benda lah yang di gaduhkan tu.. akak asyik dengar suara bini dia jer.. huhu wah bini2 sekarang memang power yek.. dengar dengan jelas lah butir bijik perkataan tu.. dengar bini dia mengomel ngan laki dia..baru kawen tak sampai setahun tak de dengar laki dia Say I LOVE U dah.. akak agak nih mesti kes tak bagi munger, cekelat hari valentines semalam lah kot.. wah wah kita orang islam tak sambut yek akak weh.. dedulu masa zaman jahiliah memang terikut dengan orang.. tapi sekarang semua ulama' kata haram dan berdosa besar..

Tapi tak tahu lah apa punca nyer..asyik sebut.. "saya sangat cintakan awak tapi abg tak cintakan saya macam baru kawen dulu.. dah tak de I LOVE U.."perghhhh ayat drama swasta betul.. ater tu lah banyak sangat tgk drama melayu yang drama ikut skrip..lepas nih boleh casting drama sendu kat TV yek... mana nak cari weh laki yang yang romantik macam dalam movie.. dah bagi makan pakai dan tempat tinggal dah cukup baik kan...kalau tak yah kerja dah satu bonus.. opss terlupa lak akak yang jimah tunggu kat LRT.. tak leh nak kaypochi lama2..

note: duduk kat bandar ginilah.. dinding kanan kiri atas bawah nih semua orang punya.. so kalau nak gaduh jer sila pakai sms, whatapp jer yek.. tak yah lah pakai twitter or fb lak...

4 comments:

rinott said...

pasni tiap ari jimah eksais walkaton.. menapak dari tren ke tren.. tp rasenye kebarangkali telepas tren pun tinggi..

Yus said...

i likeeeeee.. dan macam kita boleh agak kan.. dia akan sentiasa terlepas tren..heheheheh

jimah said...

update hari ketiga bekerja : aku blom penah touch melebih jam 9am yer...harap maklum..(mate koyak sbb bgn jam 6pg setiap hari..)

Yus said...

good... jangan hot hot chiken shit hahhaha