09 February 2012

MULUT TAK ADA INSURANS?

Akak nak citer lah...dah dua belas tahun akak kawen ngan laki akak nih.. tak termasuk bercinta dan bertunang 7 tahun.. akak dah masak betul dengan mulut dia.. dia memang nampak pendiam dan memang sangat pendiam pun kalau bukan dengan orang yang dia rapat.. akak nih ha yang mesra alam..

Tapi dia semamang sangat kelakar kalau dengan akak.. dah akak rasa mulut dia memang tak ada insurans... okey contohnya lah

Kes 1: dalam lift.. ada seorang awek dalam lingkugan 20 an ... badan dia memang saiz tripple akak.. dia masuk sambil bawak troli ada tiga kampit beras 5 kgs.. akak tak ada lah fikir apa2 pun.. tapi elok jer awek tu keluar lift mulut laki akak nih berbunyi.. err makan sorang ker? adoiiiii... memang style dia..kalau bercakap dari otak terus ke mulut.. tak ada tapis-tapis kat hati kot...(sebenarnya laki akak nih sedar tak yg body bini dia nih dah sama macam karung guni beras gak?)

Kes 2: masa jalan2 naik moto... tetiba kat depan akak ada bukit dan ada satu couple yang agak besar dengan pelahan lahan tak ada pickup nak naik bukit.. dia boleh cakap kat akak semput dah motor depan nih naik bukit macam 5 orang naik moto.. akak pikir dalam hati .. laki akak nih tak sedar kot dia tengah berhempas pulas press minyak moto nak daki bukit dengan akak besor panda kat belakang nih.. adoiii

Actually banyak lagi ayat2 tak bertapis dia pernah cakap tapi akak dah lupa sebab baaaaaaaanyak sangat...mak akak pun pernah kena ngan menantu dia nih.. tapi biar we all keep in the family lah.. kelakar pulak kalau orang lain dengar..kekekekekek

No comments: