17 February 2012

SPECIAL CHEESE POWDER



wahhh fast delivery... akak dah cari cheese powder nih hok orang buat cecah ngan wedges kfc tu dan makan ngan burger pun sedap.. gulppp terliur dh nih.. ada sekali hari tu jimah beli kat bangi.. kat kl akak cari kat kedai buat cake tak de pun jual macam kat bangi tu..

akak browse forum kat carigold.com akak jumpa orang jual nih.. syarikat ERA MUKMIN.. akak order tak sampai dua hari dah sampai pakai pos laju dari kuantan... bagus lah seller nih cepat je... harga dia RM10 tuk 200gm akak beli dua packet kos pos laju RM6.. akak rasa worth it sebab kalau nak guna just add hot water..rasa pun sedap.. badan pun montel huhuhuhu

akak bagi full recommendation beli ngan ERI nih supaya korang pun besar macam akak nih... mana aci body akak je chantik nokkk...

Published with Blogger-droid v2.0.4

2 comments:

Pen Biru said...

Sy pn jual cheese powder ni.Klau follow sy,xyah susah2cari. :)
sy guna poslaju.Pos isnin n khamis.1je dh smpai.Promo ada d blog sy.

Yus said...

laaa yer ker... sama yek...? okey next time i try... jap nak g blog u...