10 February 2012

TIDUR LEBIH LENA (LAMA)

beli sekali 4 bijik... akak suka cotton pillow nih sebab nak cari kekabu lat bandor nih mana maunyer.. so alternative pakai cotton pillow lah...


since bantal yang best best kat ampang dan ada sebijik je cotton pillow kat gombak nih.. akak paksa addy keluar duit beli lagi 4... ater dah yang sebijik tu jadi rebutan.. sekarang hahahahha siap boleh kepit lagi..


Published with Blogger-droid v2.0.4

4 comments:

Kuazue Mohamad said...

huih..sohih ko lena di ulit gebor yer....kalu la aku leh join the pala atas the bantal....

Anonymous said...

kat umah saya ada kak jual bantal kekabu.............. lembut jerk....... jai blt.... peace

Yus said...

makengu: tak bleh tido lah pulak.. siang kemain lena...

Jai: dia jual standard size ke..kengkadang kecik.. pastu beli sarung mula longgar.. dah bogel bantal tu..

Anonymous said...

standard size asernyer, sumer gebu2 kak........... jai