06 March 2012

AKU SANGAT SERONOK

Ntah naper makin nak menuju hujung minggu nih akak rasa berbunga2 hati... naper yek? heheheh.... akak rasa kawan akak yang lagi 7 family tu pun mesti ada macam2 perasaan...

sebenarnya we all ada percutian kawan2 sekolah di gold coast uolss...lebih berharga lagi penginapan di taja oleh salah seorang sahabat akak...pesta BBQ pulak di taja oleh lagi seorang sahabat akak jugak... kiranya dema memang bersatu hati mengumpul tenaga bagi menjayakan xtvt ini..i lap u ols lah.. dan lebih manis lagi 11 march tu adalah ulang tahun perkahwinan akak ngan Addy selama 12 tahun...

harap2 menjadi kenangan terindah tuk kita semua kerana sahabat sejati susah di cari ganti.. bak kata lagu sheila majid....patah tak tumbuh lagi... hargailah sahabat anda and they deserved to be by ur side during ur best time... akak vangga dapat kawan2 macam uols... nanti akak update yek..
Published with Blogger-droid v1.7.4

2 comments:

Mr PenyuBiru said...

wow bestnye semua ditaja... nnt pastikan dpt bilik view waterpark..baru syok.

Yus said...

penyubiru.. harus amik view waterpark tu kan.. dan tgk blog u lagi teruja tauu.. Gambar memang detail..