24 March 2012

BAINUN ALUMNI INTER-BATCH FUTSAL TOURNAMENT 2012

Pengumuman.. Bainun Alumni (sekolah akak dulu) akan mengadakan pertandingan Futsal Inter Batch yang akan di adakan di

Lokasi: Ampang Sport Planet
(kaki makan sure tahu kat Bora Ombak)
Tarikh: 8 April 2012
Masa: 9.00am - 4.00pm

Kebetulan pada hari tersebut shift Addy kerja siang.. kalau ikutkan memang dia tak dapat participate lah untuk games nih.. yer lah kerja dari kul 7 pagi sampai 7 malam... Akak nak suruh dia amik cuti lah.. bukan selalu dia dapat exercise nih.. asyik baring melepak jer.. tak pun main kete control.. tak mencabar langsung..

Akak rasa tak ada team wanita lagi kot.. terasa macam teringin nak hantar team wanita nih bagi batch akak.. tapi condition kaki akak nih tak elok lagi..akak takut akak tak dapat perform dengan baik (chewaaah macam lah kalau kaki tak injured boleh perform hahahaha) at least akak boleh jadi wall kat pintu goal.. kekekekekek

Amacam girls.. ada nak hantar wakil? akak tak dapat bayangkan berlari2 di padang sambil anak meraung2 kat luar padang nak dukung ngan Mak nyer hahahahah

No comments: