14 March 2012

TAHNIAH KAWAN

sebelum akak bercerita tentang percutian frend and family yang sangat happening akak nak share satu story yang tak kurang gembiranya... satu kisah perkahwinan my ex office mate yang berada di johor kalau nak tahu kisah lanjut kena melawat blog yatekram yek... tahniah dari kak yus yek..


dan satu lagi berlangsung majlis pertunangan kawan sekolah akak... kalau dari gambar di atas cuba teka siapakah gerangan yang memiliki wajah ayu nan jelita tersebut.. dah dapat teka? saper yang dapat teka dengan betul tak ada hadiah yek!!! Tahniah yek arnie... maaf pada 11hb Mac tu we all tak dapat hadirkan diri kerana telah ada acara yang telah di rancang pada tarikh tersebut.. nanti hari besar InsyaAllah kami datang...


p.s: 11hb mac adalah hari ulangtahun perkahwinan hamba... :)


Published with Blogger-droid v2.0.4

2 comments:

Kuazue Mohd said...

arnie ker?? pengsan... dah tak cam haku... kim salam dieer yer...

Yus said...

arnie lah ni.... ko tak cam dia lagi tak cam muka dia lepas make up hahahahaha

InsyaAllah kalau aku jumpa dia nnti aku kim salam