08 April 2012

PLAYGROUND ZAMAN SEKARANG

Budak budak sekarang punya playground tak macam kita dulu.. giler hebat..akak pun teruja nak main sama... akak dah beli tikets tuk hari isnin 9hb April 2012.. 4 kanak2 dan 3 dewasa.. kawan akak Eileen pun sama memontengkan anak dia pada hari tersebut.. kalau nak pergi hari minggu memang tersangat ramai orang akak pun malas nak bersesak sesak..

Bukan tak boleh beli online tapi akak dah freeze kan Credit Card akak sebab wallet akak hilang kan so akak pergi sini beli pun tak per..lagipun sebelah Ikea tu yang akak suka.. boleh akak beli barang2 idaman akak lagi..akak rasa Ikea adalah taman permaianan akak yang paling best.. tak dapat beli barang tengok barang pun jadi...
Kauter tiket pun macam nak naik kapal terobang.. excited akak..Tiket dewasa Rm35 dan tiket kanak-kanak RM55.. kanak2 bawak 8 tahun kena diteman oleh ibu atau bapa yek.. makan luar tidak dibenarkan di bawa masuk sama sekali..

P/S: ibu bapa tidak dibenarkan bermain dengan permainan kanak2 dalam nih tapi kawan akak eileen tu beria nak jadi stewardess kelas Business pulak tu... akak akan usahakan dia berada dalam kawalan akak dengan ketat nanti.. nanti akak akan jadi polis dan sumbat dia dalam jail.. hahahahahah

No comments: