10 April 2012

THE DAY-FUTSAL TOURNAMENT 2012

Gambar gambar credit kepada saudara Fadzli Zakaria,shu Hakimi dan Shahrul Farhan

 Inter-Batch Futsal Tournament Bainun Alumni 2012 telah berlangsung dengan jayanya dengan penglibatan dari berbagai lapisan Batch dari super senior hingga lah batch SPM 2010.. haa tengok berapa banyak jurang umur.. beza 25 tahun pun taw...

Lokasi games kali nih bertempat di Ampang Sport Planet pada 8hb April 2012.. keseluruhan memang agak memuaskan.. kalau kekurangan dari oganiser nih adatlah..dah bukan senang nak handle semua dari serata negeri...

Games sepatutnya start pukul 9 pagi tapi maklumlah masalah logistik dan kawan kawan yang tak tahu tempat kejadian.. heheh maka lambat lah sikit bermulanya...

anak akak dan anak Eileen yang ramai nak buat menantu memang mesra.. dari rumah lagi dema berdua dok ngok ngek ntah apa2.. ada je benda dorang berdua ni nak main kan..

Bainun Ex-Star

Ni adalah team akak..kirangan gabungan dari batch SPM 90 hingga 94 kot.. tapi memang semua team nih bekas2 Star masa kat Bainun dulu.. ada 2 or 3 orang tu bekas player perak.. tapi 20 tahun lepas la.. sekarang skill tu ada lagi tapi staminat semput.. heheh.. laki akak bukak player yek.. dia bergambar jer sekali..


Yang berjesey biru nih adalah super senior umur semua dah 40 tahun uols.. gigih main sampai injured kaki tangan badan semua.. maklumlah tulang dah reputzzz..

 Haa baju hitam kuning nih super super senior.. First Batch Bainun.. dah pakcik pakcik dema nih..


ehem.. yang ituew dulu ex Bf akak taw.. player perak gak hehehehhehe.. sekarang kawan jer uolsss..

Mohsein main gak.. sempat sumbat gol pastu terus bergema court panggil replacement.. dia kata tak cukup napas nak tarik hahahahah.. tapi gol dia cantik sungguh.. bangga lah dia yek dapat sumbat dua gol...
Finally we all masuk final uols.. lawan ngan Ex Bainun SPM tahun 2010.. muda belia sangat lagi .. umur dema baru 19 tahun nak lawan ngan senior yang umur near 40 memang laaaa kami jadi lauk.. tapi berjaya jugak mengekang kemaraan mereka dari teruk kami kena sumbat gol sebab kami ada player terbaik iaitu goal keeper.. anyway bebudak SPM 2010 rilek je stamina.. hok kami nih udah jalan terkengkang kengkang dah semua..

Congrate uolsss.. lain kali kasi cargas... walaupun kita team underdog tapi berjaya ke Final.. syabasss...

2 comments:

Kuazue Mohd said...

huuihh... lain benor ghupa nyer... tak kenai teman eeehh.. harap kenai si mohsen jer la.. ghupa mantain..

Yus said...

mak engku..aku lagi blur tengok muka senior semua udah berubah.... dulu kecik molek handsome.. sekarang boleh buat lawan sumo..opssss