18 April 2012

OFFER LETTER SUDAH DAPAT

Offer letter sudah dapat... semua term sama macam previous Addy kerja kat kompeni nih dulu, cuma sekarang kalau nak resign walau dalam probation period ialah 2 bulan.. fuh.. akak senyum part tengok jumlah gaji jer uols.. (dalam kepala siap berangan macam macam nak beli dan tempat-tempat nak jalan)
 

sekarang tiap tiap malam bantal peluk akak nih ada kat sebelah yek lah.. tak de lah akak tidor sengsorang macam selalu kalau dia shift malam... dah lama tak balik kampung nih.. so minggu nih boleh balik sebab off day jatuh pada hari Khamis sampai Ahad.. anak akak ponteng lah sekolah hari Jumaat tu...

4 comments:

Kuazue Mohamad said...

yus..wah kemain ko yer...verangan yor..
abe ko nie agak2 aku kenal ker?

Yus said...

err tatau ko kenal ke tidak.. sebab dia nih jejaka pemalu kat sekolah dulu..aku pun tak berapa kenal dia masa sekolah.. heheheh btw dia tua dua tahun dari kita

Kuazue Mohamad said...

mcm pernah ku dengar dia punya nama..ajk koop dulu ker? cer ko email haku gambar dia jaman sek dulu... tgk skrg...kompom haku mcm tak pernah kenal..ada kah dia dulu speaky jaman dia form5? adakah dia seangkatan dgn abg fakhrul anak cikgu mahmud? yer ker anak cikgu tu? haha..sperti pernah ku kenal bila tgk that name...siapa ya dier?

Yus said...

Mak engku.. muka dia tak berubah since zaman form 1 dulu cuma sekarang nampak tua..hahahaha dia tak pakai speck lah.. tu bakhtiar kot.. dia geng 6 jahanam (budak sekolah gelor) satu batch ngan Fakhril lah tu...

Tapi dia memang low profile.. apa jawatan pun tak pegang.. AJK Koop tu aku kena tanya.. rasa tak kot... nanti aku taq dia punya gambar yek