14 May 2012

BILA TELEPHONE MU TAK BERANGKAT..

uols pernah tak call ur dear husband tapi dia tak angkat2 tepon tu.. akak selalu uols.. alasan dia.. tak dengar on silent dalam opis.. tengah makan laa.. iskk kalau akak list kan alasan dia boleh buat novel tau...

Sometimes bukan ada bende urgent pun.. sajer nak kaco.. tapi akak dah dapat satu cara yang boleh dia buat call kita balik dengan segera.. uols nak tahu macam mana?

Akak sure setiap pasangan suami isteri mempunya password perbankan internet account simpanan suami.. contoh nye password mebeng, cimbeng, dan lain lain tu.. selalu kalau akak call Addy tak berangkat akak biar jer.. tapi sekarang kalau akak nak jugak dia call akak balik senang jer...

Akak bukak mebeng 2u dia pastu akak transfer kan sejumlah amount ke dalam account simpanan akak... kalau transfer ke fav account memang dia tak mintak taq nombor pun.. selepas beberapa minit akak transfer dia akan dapat notification .. masa tu baru dia call kita tanya ada transfer duit ker.. Now i get ur attention.. muhahahahhaha.. lagi lama dia ignore akak lagi banyak akak transfer....

Bijak tak akak.. :)

No comments: