31 May 2012

MARINA WATER PARK

Sesuaike uols panggil nih water park?juah panggang dari api taww.. since kolam renang yang amat comel di akak punya hotel so akak decide nak mandi yang kononya Waterpark di sebelah Marina Cove tu.. panas terik kul 4 petang gigih akak pergi nih..

Tiket dewasa RM8 dan kanak2 lebih dari 90cm RM5.. mahal uols..



Dalam kolam dia penuh pasir.. memang style buat macam pantai kot.. sebab tu air dia jadi warna keruh..
Budak kecik nih memang pantang nampak air.. kalau air kaler merah pun dia terjun gak kot..

Tak dalam pun tapi kita risau dia nih banyak minum air.. sakit perut baru tau
Dia asyik ulang2 main slide nih jer.. ada je dia dapat kawan..


Haaa keluh giler warna slide nih.. macam tak pernah bercuci..

Kesimpulannya tak best dan badan akak gatal2.. tak mo lah akak mandi sini lagi...

Malam tu pulak we all makan kat Ikan Bakar Teluk Muruh kat tepi marina cove gak...
Orang ramai sangat sampai nak tunggu order memang lama..owh seafood dia tak fresh lah uols.. mana nak cari seafood yang best kat area Lumut Sitiawan nih yek.. akak tanya pekerja 7-11 kat sini pun dema tak tau..


Nasib baik bag Pulis belanja.. tapi still rasa macam tak berbaloi.. semua sepakat kata mereka masak memang FAIL dan tak harus bukak kedai makan..

Akak tatau lah berapa dorang charge tapi memang semua lauk tak habis... akak kena ratah laukk.. memuala akak ingat nak minum jer sebab dema kata akak dah besar peti ais 4 pintu hahahahaha

Anyway thanks Sein.. kalau ngan ko duit kami memang tak laku.. :)

No comments: