16 June 2012

HOBBY BARU...GROUPON


Dulu akak tak ada masa nak beli koupon semua nih.. tapi sekarang akak dok tunggu tunggu offer baru dari dorang.. kalau offer yang gateaway to siap berangan tengah pack baju lagi.. nazak dah akak nih..

Baru baru nih akak nampak ada offer karaoke room for 3 hrs dengan deal yang sangat murah uols.. apa lagi.. akak kan memang terkenal suka menyanyi walaupun ketika telinga akak bayangkan suara akak keluar ala ala kelly clarkson tapi sebenarnya suara yang keluar adalah angsa yang tengah menjerit.. :(

Tapi dah murah akak sauk jer.. duit tadak dalam account akak  transfer dari account laki akak.. sampai laki akak gelar akak adalah bibik yang tahu password mebeng2u dia.. hahahaha


okey offer satu lagi adalah gateaway ke Pulau Tioman.. since akak tak pernah pergi ke Pulau Tioman.. (akak dah pergi redang dan perhentian dan both islands are very beautiful) akak pun grab lah offer nih.. dah lah stay 4 orang sebilik ngan breakfast for 4.. akak segera gegar geng meja bulat akak for this event.. guest whatttt.. akak dah boleh packing baju dah nih sebab bilik we all dah confirm for 2 days..

Akak dah terima hakikat awal awal bahawa Pulau Tioman nih tak seindah pulau2 yang akak dah pergi di Pantai Timur tapi nak jugak tengok sendiri.. dan kali nih akak pergi bujang jer sebab laki akak nih mana minat sand, beach and sun....seperti biasa akak keluar duit dari account dia... (dan akak keluar lebih sebab akak baru order beg coach dari kawan akak - Coach ada buat sale uols)


nantikan akak buat episode lagi part by part ke Pulau Tioman...

Adalah dinasihat kan laki akak menukar password mebeng sebab akak tengah sakit tenat bershopping online :)

No comments: