25 June 2012

TABITA SKINCARE

Akak takut lagi nak click blog akak nih.. maklumlah lama tak update akak pun seram apa yang munculkat blog nih kan... ada penunggu ker? btw akak nak share something lah kat geng yang kat luar sana.. akak ada pakai satu produk skincare tau.. so far dah 2 weeks guna akak memang tersangat puas hati...

nama produk tu TABITA.. kawan akak jual.. kalau nak order leh pergi blog sale dia yek.. baru jer dia start menjual.. so far we all memang pakai dan ramai yang notice perubahan struktur kulit muka we all.. tak caya.. jap yek akak publish gambar masa hari pertama pakai sampai sekarang...

Harga dia memang sedikit mahal tapi skincare nih boleh bertahan hingga 4 bulan sebab dia pakai sedikit jer.. dah tak ada lah mengelupas yang amat dahsyat macam sesetengah skincare yang lain..  tapi syarat nak berkesan jangan pakai makeup sekurang2 nyer sebulan yer uols.. baru lah effective.. memang dia berminyak2 sikit tapi pada permulaan jer.. lepas dah pakai dalam 2 week nih dah kurang minyak2 dia tu.. akak boleh keluar rumah tanpa makeup.. kalau tidak tak berani uols... macam tak complete jer muka nih...

11-06-2012
 Jangan betulkan screen computer anda yek.. memang muka akak banyak jeragat dan kaler pun kusam jer.. masa nih baru sehari pakai skincare TABITA nih.. tapi akak terpaksa publish jugak kulit muka akak nih tuk record akak.. sebelum nih banyak produk dah akak pakai dan terbaru ESTEE LAUDER.sebelum tu CITRA AYU, NOVELLE VISSAGE, . tapi tak berkesan nak hilangkan jeragat nih.. terutama hok bahagian jeragat besar bawah mata belah kanan tu.. nampak kannn.. makin hari makin besar uols.. pakai concealer pun tak jalan.. akak siap pakai KRYOLAN STICK nak cover pigmentasi tu..
25-06-2012
Okes ini gambar hari nih tanpa make up jugak.. kan dah hilang dan pudar jeragat bawah mata kanan akak tu.. nih baru pakai 13 hari.. imagine akak dah pakai 2 bulan as they said akan nampak perubahan ketara selepas dua bulan pakai produk nih.. akak pakai sampai leher yek.. akak nak jadi orang bukan kuda belang...

Uols boleh google pasal produk TABITA nih dan tengok testimoni orang lain yang dah pakai lama.. dan kawan akak ada berberapa stok besar punya dia jual RM400 jer.. dan kebanyakan orang jual near RM500.. kalau set regular pun orang jual RM380-450.. tapi member akak jual set Exclusive.. kalau nak orer boleh gi blog dia dan order by sms...http://mytabita2u.blogspot.com/ .. segera yek sebab stock sangat limited..

Cepat cepat.. sempat lagi nak jelita sebelum raya nih :)

2 comments:

iHermanescence said...

Tabita skin care merupakan produk perawatan kulit yang menggunakan bahan-bahan alami, sehingga merawat wajah anda tanpa ada efek samping. Tabita Skin Care diracik dengan menggunakan bahan-bahan alami seperti kolagen, serbuk mutiara, Japanese Tea, Japanese Papaya, Vitamin C dan Vitamin E.Tabita Skin Care tidak menggunakan bahan-bahan yang berbahaya seperti MERCURY dan HYDROQUINON.
Sudah banyak yang membuktikan khasiat dari produk Tabita Skin Care ini.
Produk Tabita Skin Care memberikan paket-paket perawatan kecantikan, diantaranya Paket Exclusive dan Paket Reguler.

Tabita Asli said...

Tabita skin care merupakan produk perawatan kulit yang menggunakan bahan-bahan alami, sehingga merawat wajah anda tanpa ada efek samping. Tabita Skin Care diracik dengan menggunakan bahan-bahan alami seperti kolagen, serbuk mutiara, Japanese Tea, Japanese Papaya, Vitamin C dan Vitamin E.Tabita tidak menggunakan bahan-bahan yang berbahaya seperti MERCURY dan HYDROQUINON.