05 July 2012

KE PULAU LAGI?

 Tak sabar nih.. nak berangkat ke Pulau Tioman... reader blog nih sure dah tahu akak dah pernah pergi Pulau Kapas, Pulau Redang, Pulau Perhentian dan Pulau Langkawi :))))

Akak dah dapat menerima takdir kalau Pulau Tioman tak secantik pulau-pulau yang akak pernah pergi.. Kecuali Pulau Langkawi.. itu tempat mak nak shopping pinggan mangkok nok.. hahahah

Kali nih we all naik bas.. weeeehuuuuuuu.. dah lebih 10 tahun akak tak travel naik bas nih.. macam mana kalau akak nak kencing tiba tiba ker.. tu boleh tahan lagi.. kalau nak berak ??? tetiba perut memulas?? huhuhu tak dapat nak bayangkan.. so hari Jumaat kena berhati2 dengan makanan yang akak makan.. maklumlah nak travel sekurang5 jam dalam bas nok...

Nanti akak update citer part by part yek.. sampailah korang jemu baca..:)

No comments: