06 July 2012

TABITA UPDATE LAGI

wah setelah sebulan akak ber tabita nih..akak dah nampak perubahan.. kalau pun akak tak amik gambar everyday setiap malam without miss akak still boleh nampak perubahan kulit muka akak yang glowing dan putih dan halus dan cerah...  (juling2 mata akak tahan flash tau uols)

Okey sebelum akak nak ke Pulau  esok which is kawan akak kata akak akan bertukar jadi dayang senandung akibat xtvt snorkeling yang melampau... akak nak share hasil sebulan kulit akak setelah ber tabita nih..


 malu weh tgk muka akak pada 08-06-2012 tu kerkerak orang melayu kata.. lepas sepuluh hari baru cerah sikit dan nampak bersih owh jeragat yang besar gedabak yang akak bulatkan dengan kaler merah tu dah faded uols..akak suker sangat...

Tapi jerawat tu kalau nak tumbuh pun dia tumbuh gak tapi cepat kecut.. tu pun akak gatai picit.. biasalah tangan akak nih tak berbedung...

So kawan kawan yang nak cuba boleh lah contact kawan akak nih..sekarang dia ada promosi.. cuba click kat blog nih promosi tabita.. kawan akak jual murah jer sempena hari raya nih kan.. kalau orang lain jual set exlusive RM460 taw.. tapi dia baikk dia jual RM390 jer.. tahan pakai sampai 5 bulan uols.. akak baru pakai sebulan tapi banyak lagi.. dan dah nampak perubahan kan.. akak tak segan tak pakai makeup or bedak lagi.. foundation semua dah tak pakai dah lepas nih...

P/s: akak jadi model tak berbayar kat blog dia.. kekekekekek merasa akak jadi model muka berkerak uols...

1 comment:

cieCT khadijah said...

sy bru jer guna tabita..hope dpt kesan +ve mcm akak :)