26 September 2012

KE KOTA KINABALU CADANGNYER

weh akak tak sedar pulak air asia ada buat promotion bilik.. tak pernah tidor kat Tune Hotel nih.. tapi since akak dah buat reservation masa tambang murah bertiga ke Kota Kinabalu tahun depan nih selama 6 hari.. wah wah apa akak nak buat 6 hari kat kota kinabalu kan.. dan hotel akak tak booking pun lagi sebab mana ada hotel yang bukak for early reservation tuk tahun 2013.. tapi Tune hotel dah buat opening rental hotel dorang kan.. sebenarnya hari terakhir tu akak punya flite ke Kuala Lumpur last flite dalam kul 11 gituew.. kalau akak sewa hotel mahal hari tersebut rugi jer sebab kul 8 malam nak kena check out dah.. so akak booked Tune hotel extra one day.. dah alang2 murah kan.. so akak check out nanti 1hb lah tapi kul 9 malam.. so extra satu hari tu akak burn je lah..

Hari hari yang lain akak akan booked hotel merata2 kota kinabalu.. yang pasti kaki gunung kinabalu memang satu tempat memang yang ada dalam list.. lagi beberapa hari tu tengoklah kat tengah bandar tu mana2 hotel yang available dan sure kena cari kereta jugak tuk berjalan2 kat sana kan.. :)))
 
kalau tak tambah add on tu sure lagi murah.. tapi anak akak sure nak aircond dan tengok TV.. ntah2 bilik tu jadi tempat tidor jer..dah siang hari sure merayap merata2 kan.. takut last2 tak tidor pun kat sini.. mana tau..akak kan suka sangat planning last minutes tapi memang murah kan sebab tuk 3hr 2 malam sewa kat Tune hotel KK nih cuma 115.16 termasuk aircond and Tv rental.. :))))

No comments: