20 October 2012

CARINI FOOD STATION

Restoran Carini Food Station (TUTUP HARI RABU)
G7,Jalan SJ7, Taman Selayang Batu Caves Selangor
Tel: 0126868341
kalau nak set coordinate kat GPS. N03° 14.367′ E101° 39.120′

Macam mana lah nak kurus.. kepala nih dok ingat makan jeee.. tapi kat sini akak memang recommend betul tau.. maklumlah ini adalah salah satu chinese food yang halal dan owner dia memang masak sendiri makanan tersebut.. dia tak suruh orang lain masak sebab nak menjaga kualiti rasa masakan tersebut.. kena sabar menanti yek sebab memang sentiasa penuh je restoran nih.. dia macam food court je.. tersangat simple.. tapi makanan dia memang sangat sedap


Kalau uols nak try makan kat sini memang kena bersedialah sebab uols pasti datang balik.. :))

Keadaan kat luar kedai.. memang simple..

Anak akak nak bagi ralit menunggu kena bekalkan dia mainan.. sibuk suruh amik gambar gasing dia yang sedang berpusing tu..

Kalau tak tahu nak order apa meh akak suggest..
1) Butter Prawn
2) sayur 4 jenis goreng belacan
4) Ikan siakap banana leaf
5)Tom Yam
dan yang lain kalau uols teringin order lah yek.. akak dah tempek menu nih.. smapai sana terus chop meja dan order tanpa tengok menu yek.. Owh kat sini dia cuma jual air Teh Herba jer.. tapi rasa dia memang sedap macam air mata kucheng.. kalau nak air lain boleh je order kat kedai sebelah..










Selamat menjamu mata dan menjamu selera uols.. tak leh tenung lama2 nanti akak lapar balik huhuhuhu

1 comment:

bilasusahmintakduitkerajaan said...

hahaha..
kelakar la cite akak ni..
saya senyum sorang2 je tetengah awal pagi buta ni..
niat nak cari sofa..jumpa lak blog ni..
mmg berjaya buang masa saya lah dimalam yg baru pas ujan ni walhal wife ada tido sebelah ni ha..hahaha