18 October 2012

WAJAH KU SEKARANG -TABITA

Lama dah akak tak tak update pasal kesan pemakaian Tabita kan.. so far akak baru beli satu set yang baru set lama dah habis nok.. giler gigih akak sental tanpa rasa jemu dan tawaduk.. tak sesia akak berkorban masa dan wang ringgit.. tapi kalau ikut kan dah banyak wang ringgit yang akak habis sebab beli skincare yang tak berkesan langsung dengan kulit degil akak.. tapi dengan tabita nih akak memang sangat puas hati...

Kalau nak ikut pendapat akak.. akak memang suka sangat dengan "new me" nih.. yer laa setengah orang tu concern sangat pasal kandungan dia lah.. effect negatif dia lah.. kalau nak yang betul semula jadi uols giling lah sendiri beras, kelapa or what ever bende2 tradisional nih tempek kat muka memang uols boleh confident dengan barang buatan sendiri kan....

 08-06-2012

okey akak ulang tayang muka akak masa memula pakai tabita.. the very first day kannn.. hmmm kalau ikutkan akak nak buang je gambar nih.. rasa muka tak suci langsung..padahal dah berbagai2 skincare akak guna.. hok mahal.. hok Rm5 pun ada.. tapi malas nak citer laaa. cam gitu jer muka nih..

18-10-2012

Tadaaaa kulit wajah akak sekarang setelah lebih kurang pemaikaian produk tabita nih.. seperti biasa gambar di ambil di waktu malam di kerusi depan komputer nih.. TANPA makeup yer uols.. tak de nak edit2 letak foundation.. cuma akak pakai cream malam je tu yang nampak oily.. dan akak baru pakai set yang kedua hari nih.. tahan 4 bulan jugak kan.. nasib baik kawan akak bagi harga diskaun RM340 termasuk postage (set besar taw)..kalau ikutkan cuma RM85 je kos sebulan.. tapi hasilnyer macam akak g laser treatment yang kena beribu ribu tu.. 

kalau korang minat boleh order yek kat my friend.. sebab dia nak masuk kan stock baru bulan November nih.. ada masa lagi nak tunggu gaji dan nak order.. tahun depan chinese new year korang mesti dah jelita kannn...

sila click blog: Tokey Tabita
Email kami di farahnory@gmail.com atau call/sms 0124755547

3 comments:

Sekadar Coretan said...

Wowww terserlah perbezaannya. Akak memang suka tgk efect sebelum ngn selpas camni. ok Yus pasni nak jengah blog tokey tabita ni.

Kuazue Mohd said...

baguih2x..sila teruskan...

Yus said...

maluew lak saya kak.. hahahahah

anyway yus rasa ini yang paling berkesan yus pakai setelah pakai estee lauder, Shishedo, Novelle Vissage, garnier, Loreal,Nutox, safi.. punya banyak dah try kan kekekekek