14 November 2012

BLOG DASAR BUKAK PINTU

Lanjutan dari posting akak semalam.. haaaa akak telah mengejutkan seekor naga yang sedang tidor.. naper akak bagi perumpaan naga yang sedang tidor sebab dia lahir tahun naga.. dan bukak je blog dia terus ada amukan api memancar2 fire back kepada akak... hahahah matilah akak hangus keputihan.. (sebab akak pakai tabita dan makan kolegen dan bitamin C)

matilah ahkak nok..sekarang akak tak leh kutuk2 dia lebih lebih sebab dia dah ada tempat nak main tuju tuju kat blog dia.. setahun akak bergembira nak kutuk dia kat sini  dan dia amalkan dasar berdiam diri.. (sebenarnya dia tak diam.. dia balas tapi blog dia private so macam dia meroyan sorang sorang laa) kekekekekekek

Anyway welcome back dari kubur fren.. .. amboii ko.... satu hari ko update sampai 3 entry yek.. ko kenapa nok? akak taulah akak nih malas nak update blog akak.. tapi kali ini aku  akan lebih gigih kerana aku  akan selalu memantau blog anda.. dan memerhatihan unsur2 backfire.. tikam belakang, kutukan maut dan unsur unsur iri hati.. hahahahah




No comments: