13 November 2012

CERAMAH HARI INI

Akak ada kawan yang sangat sengal.. tapi apa nak buat.. dah itulah kawan akak yang paham akak nih.. tapi dalam paham2 akak nih dia nak register akak masuk maharaja lawak.. Apa ko ingat aku tatau ko print screen comunication kita kat blog ko.. ko lupa aku leh masuk blog ko yang private tu?

Sebenarnya perbualan we all nih mengenai tentang produk tabita tu lah.. ada ramai kata hok fake laah hok original laaa.. bagi akak apa yang akak guna berkesan memang elok laa. lagi pun kawan akak memang jumpa direct ngan distributor kat Indonesia tu.. bukan ada orang tengah bagai,, sedangkan distributor tu ada kedai besar dan kereta mewah tak kan la boleh hidup dengan menipu dengan produk yang tak berapa mahal nih..

Laki dia lak kuat bagi ceramah yang terus terang memang we all malas nak dengar.. tapi sebab kawan akak nih bini dia, so dia memang terpaksa dengar.. yang akak tak puas hati dia tetap nk whatapp akak nak ceramah kan akak nih jugak.. tutup tepon kanggg!!!!

korang nilaikan siapa yang sengal.. laki dia ker?, Kawan akak ker? atau akak ? (hok tulisan hijau tu dari akak laa) 




makan banyak banyak antibiotic yek biar cepat sembuh dan kita leh berwhatapp dengan gelak setan bersama hhahahaah


2 comments:

e.i.l.e.e.n said...

Syaitonnnnnn!!!...ekekekekeke

Yus said...

kakakakakakkaka... opsss posting balas dendam kaedahnya.. hahaha