16 November 2012

PROGRESS ALLI

Yess hari nih tepat kul 3.00 petang Alli dah pandai bawak basikal.. dua roda uolss.. terrer tak? bangga akak uols.. cuma dia tak pandai brake tangan je.. still brake guna kaki..

terus akak berkobar kobar nak beli beskal jugak main kayuh kayuh ngan anak bujang akak sorang tu.. tapi akak risau beskal akak tu nanti jadi perhiasan kat dinding rumah sajer uols..

Yang paling akak tak tahan tu . pergi makan kat kedai pun bawak beskal dia.. kena lah cari kedai yang ada ruang yang besar tuk mengayuh.. so pergi lah we all makan kat medan selera kat taman Melati tu.. gigih tak akak nok...

Kalau ikut idea Papa alli dia nak suruh bawak beskal tu dalam Festival City Mall kat setapak tu. main beskal dalam shopping mall dalam ekon lagi. lagi gilerrr.. dia ingat dia ada share ke shopping mall tu..


No comments: