15 November 2012

SETAHUN SUDAH BERLALU DEEPAVALI DATANG KEMBALI

Sebenarnya apa yek? akak celebrate deepavali kah? hehehetak lah uols.. diam tak diam.. dah setahun akak stay kat Gombak nih.. akak ingat lagi tahun lepas masa tu rumah akak tak complete lagi.. tak ada katil bagai nih.. nilam nipis je.. kat dapur ada 3 pinggan dan 3 cawan je nok..

Yer laa.. masa tu akak sebenarnya ahli tetap JKKKKK kawasan Ampang.. akak akan balik sekali sekala kat Gombak nih bagi mengecat mengemas dan berehat di Ampang setelah penyewa keluar rumah.. masa tengah mengemas rumah nih tetiba hari sambutan Deepavali.. wahhh akak tengok kat luar tingkap bunga api macam sambutan new year bergermerlapan sekitar batu caves selayang gombak.. terus kata kat Addy moh le kita pindah sini.. kasi anak pun sekolah kat sini laaa

Guest whatt.. genap setahun akak masih amaze lagi dengan bergermelapan Cahaya Bunga Api tepat pukul 12 malam selama lebih kurang 15 minit.. maklumlah umah akak kat awangan memang nampak view sejauh mata memandang kawasan sekitar
Gambar kat atas nih adalah pemandangan kawasan selayang.. nih dari view balcony depan rumah belum tengok view kat bahagian dapur lagi.. rugi anak akak dah tidor awal.. tak sampai hati nak kejutkan dia pulak..

Dan penduduk kawasan rumah teres Sri Gombak pun sakan bermain bunga api dan meletup betul2 kat depan balcony umah akak. rasa best nyerrr.. anyway bukan deepavali je macam nih..new year, hari raya, merdeka .. i love my home *cehhh kalau dapat rumah banglo sebijik laaaagi lah  I LOVE My HOME..*

1 comment:

Kuazue Mohd said...

nak g lawat lah umah atas kayangan nie...