03 November 2012

TABITA DENGAN HARGA KEBABOOM

YES UOLS.. berita baik.. kali nih kawan akak akan terus ke Jakarta bagi mendapatkan/membincangkan  special price dari pengeluar di sana..  demi kecantikan uols dan akak jugak heheheheheh..

Insya-Allah melalui phone conversation macam ada hint yang boleh dapat harga murah so dia boleh jual dengan harga murah kepada semua.. baik kan dia..

so cepat order sebab dalam mid of November nih dia akan bawak balik beberapa stock dengan harga yang special.. Set paling besar lak tu (exclusive)  dan I BET U won't  get any other BEST OFFER like this from other seller.. apa lagi kunjungi blog beliau dan give a call..

Dont worry stock dia memang ORIGINAL dan akak dah kenal lama sangat ngan Farah nih dan dia bukan jenis kaki kebulor nak tipu orang sebab dia pun banyak harta uols.. kalau setakat dua tiga ratus tu memang tak berbaloi nak tipu orang... baik dia ternak lembu... kekekekek

3 November 2012..sebelum nak masuk tido
Kalau contact pakai email susah sebab selalu masuk spam.. lebih baik uols call atau sms atau whatapp je ngan dia lagi senang dan pantas.. akak cakap for the last time SERIUS MURAH!!!


4 comments:

Uncle Lee said...

Hello Yus, behasa saya sebelum Merdeka, out of tune, so regret unable to comment on your this posting.
But allow me to add, you sure got beautiful eyes.

A woman's beauty must be seen thru her eyes.....
Have a nice day, and keep a song in your heart.
Lee.

Sekadar Coretan said...

Waaa sungguh kebaboom & meletop gini. Thanks for sharing.Masa pic gini dah berapa lama menggunakan Tabita ni ye?

Yus said...

Hai Uncle Lee>

Thank you for drop by..

Yus said...

Sekadar Coretan:))

lama tak nampak..:) start pakai awal bulan 6 satu bulan gigih pakai ikut rules. bulan kedua okey lagi.. dah empat bulan i pakai cleanser je.. no more night cream.. kenkadang je pakai.. tapi stil tak le kusam balik kan muka tu.. :)