04 December 2012

SERUM VITAMIN E TABITA

Kawan ku pulang dari kota.. kawan ku beli kan tabitaaa.. tabita kecil warna perang.. boleh ke pakai masa lapang.. sila nyanyi macam lagu kanak kanak pasal kereta taw..

Khennn akak memang tak amik untung akak tolong kawan kawan je.. anyway kan kawan akak baru balik dari jakarta amik stock.. owhh stock dia selling fast taw.. senang citer akak bagi tau lah harga yang dia boleh bagi RM310 inclusive postage tuk set Exclusive masksunya set yang besar sekali yek.. (Barang sangat laris dan takut uols tak sempat merasa membeli dengan harga ini) berbaloi boleh tahan sampai 4 bulan pemakaian.. kalau pakai satu badan memang sebulan je dah habis.. nih pakai kat muka dan leher jer dek non sekalian..
 
Perbandingan saiz serum dengan Tic Tac.. kecik je tapi power :)

Sebab akak jadi model kat blog dia.. kekeke maluew akak nak ngaku dia bagi akak free SERUM VITAMIN E TABITA.. akak sukeee.. terasa sangat lembut selepas akak pakai serum nih..

Oh yaa.. SERUM VITAMIN E nih digunakan setelah dek non semua pakai Set Tabita Skin Care selama 3 bulan.. kan masa tu kulit uols dah cantik dan halus senang serum nih nak menjadikan wajah uols lebih tegang, melindungi kulit dari radikal bebas yang merosakan kulit dan antioksida..

Cara pemakaian sangat simple, setelah muka di bersihkan dengan FACIAL SOAP kemudia lap bagi kering dan titiskan serum ini dalam jumlah yang sedikit di muka.. kemudian rata kan ke seluruh wajah.. biarkan selama dua jam.. serum nih hendaklah di pakai ketika anda berada dalam rumah malam atau siang pun tak kisah.. selepas dua jam, bilas dengan air dan baru di ikuti dengan pemakaian SMOOTH LOTION , DAY/NIGHT CREAM TABITA. Memadai uols pakai serum nih 3 hingga 4 kali seminggu yek.. tak payah lebih lebih..

Begitulah sedikit penerangan tentang hadiah dari kawan akak nih :) Thank you uolsss...


1 comment:

Kecantikan Tabita said...

We are Distributor of beauty care products TABITA SKIN CARE, located in Jakarta Indonesia, we serve Tabita product sales at wholesale and retail. For those of you who are interested to become a reseller, you will get special price from us. For more information please contact Gloria, +6281310688810, BBM : 28022CA1, website : www.tabitaOriginal.com