15 January 2013

AIR ASIA SALE!!!!

Syoknyer akak browse Website Air Asia pagi nih..senang je..semua yang akak click dapat harga minimum or Free seat (tapi for selcted destination lah)

Yang perlu nak congak nih duit hotel dan belanja makan kat tempat yang nak di lawati je.. kalau tix tu boleh mampu lagi.. kalau nak dok bawak jembatan confirm leh sambar.. tak pe tengok apa yang akak click yek

Selected free seat cuma kat beberapa destination je yek.. fo course kena bayar airport tax dan fuel surchage.. travel From 20 August sampai 9 Feb 2014.. memang lama lagi tapi hok tix dah beli sebelum sebelum nih mampus nak cover tuk expenses akak datang huhuhuh

Dari Kuala Lumpur ke Chiang Mai.. Abih murah dah nih..

Idaman kalbu nak g sini.. memang murah sebab kalau sorang RM712 returned..Errr takde Free Seat ke hok nih?

Haa kepada sesiapa yang berminat.. ke Langkawi nih free seat uols.. korang memang suka kan kalau orang gi langkawi tengok hasil belian kat sana..apa kata g sendiri sure hilang ingatan RM55 tax and fuel surcharge only. murah dah tu.. nak bas ngan ferry pun lebih belanja tu

Ke Phuket.. akak tak pernah g phuket.. sian kannn.. dapat RM205 soranng ni pergi balik.. masalah paling besar akak sekarang.. siapa yang nak pergi ngan akak???


1 comment:

~Beb~ said...

hahahahaha soklan last tuh suke!