01 January 2013

BAINUNIANS FOOTBALL MATCH END 2012

Kali nih akak tak mo citer panjang sebab akak nak packing barang nak away to Langkawi..(orang lain dan start masuk kerja baru akak nak berjalan kan)  so akak tempek gambar banyak2 sempena penutup tahun acara suka main main nih..

Games ni berlansung di Padang D UPM Serdang pada 29-12-2012 bermula pada pukul 8 pagi.. Alhamdulillah kehadiran bekas pelajar sekolah raja permaisuri Bainun amat menggalakan dari senior sampai junior.. cuma kehadiran dari bekas pelajar wanita amat sedih uols.. (akak sorang!!!!) tapi akak suka sebab banyak gambar akak hahahah matiklah memang minah camera..

Okey enjoy dari camera akak yek

Team Jersey

Penaja Abih Pikior Hobby and hope more sponsor later on

Meninjau kekuatan pihak lawan sambil mengutuk


Clown of the day.. Jadi Bahan je.. Fakhzan

Bakal pemain yang multi task

Kedatangan pemain handalan?


stretching ala kadar.. asal kangkang je kaki kakakakka

Cheerleade, Manager, dan player..

Addy kena bahan sebab pakai shin pad.. which is rare lah kekekek

warm up

bangga tayang nama sponsor dan jenuh tahan napas nak cover perut

beza umur mereka 3 tahun tapi nampak sebaya

our 1st eleven.. ada 2nd eleven dan 3rd eleven.. giler ramai pemain kan

salam salam tapi macam perut semua kedepan je

Kehadiran junior yang masih awal 20an amat dinanti.. :)


Happy sebab apa tatau!!!

dulu hebat .. sekarang .............. gaya aje yeop!!!

Main rugby ke apa?

Menggentel bola?

Addy dah rukuq tak larat kejar bola

Main lima minit je pun. berehat macam main 45 minit...

mengenangkan nasib yang tak mampu berlari kejar bola.. mengharapkan bola datang bergolek

nak tunjuk gambar manager duduk atas bola tepi padang.. bajet cute kot..

Sentiasa jadi bahan lawak

body saiz dah okey tapi perut tu buncit..

Self portrait....

Wing man, Keeper dan terus jadi photographer.. multi task wa cakap luuu

injured.. tapi bukan kat kaki.. tapi kat bontot LOL

Abih game..

Horeyyy!!!! seri 5-5

Batch 91

Our 3 keeper, 1st , 2nd and 3rd halves..

batch 92 dan 91

batch 92 dan 91

batch 95?

Batch 93

Batch kedai mamak lepas games..

happy perut kenyang
Okey nih pulak akak cilok dari Farhan our official photographer on that day


Macam ganas nak main gusti kan keeper pihak lawan.. kelakar gambar nih.. kekekekek



Again?? tatau apa yang happy sangat!!!!

Ramai orang cakap akak dah kurus.. padahal akak pakai baju belang menegak.. heheheheh

Abih dah semua nak angkat kaki pun tak larat...kalau ke kedai mamak lajuu lak kaki :)

No comments: