01 January 2013

HAPPY BIRTHDAY DAN AWAY....

First akak nak wish selamat Hari Lahir kepada adik lelaki akak yang jatuh pada 1-1-2013.. semoga sentiasa memperolehi rezeki yang banyak dan gembira selalu.. udah tak mo wish panjang panjang nanti dia mintak belanja dah lah bonus 9 bulan dia dapat....

Okey secondly akak away to vacation yang pertama for this year.. Ke langkawi je pun.. nak berehat dan lepak lepak je.. tak de plan nak island hopping.. cuma nak lepak kat bilik dan pool dan makan cekelat dan pergi spa... so i might not be reached for that time dan email akan dibalas bila akak kembali dari Langkawi..

Tata uolsssss...

No comments: