03 January 2013

QUICK POSTING FROM LEGENDARY ISLAND

Tetiba akak nak nyanyi lagu KRU maklumlah legend nih zaman sekolah akak... " telah ku cuba sedaya  sekuat di hati... Agar kita berdua akan terus bersama.. Tapi apakan daya... ( tajuk lagu mengerti)..percayalah uols.. Akak cuba TAK NAK shopping tapi.. Akak insan yang lemah... Jap lagi je akak balik KL... Sebelum beg akak beranak kembar 4..

Sementara akak tunggu laki akak shopping kat the zon... Akak menaip entry nih... Walaupun pulau langkawi nih mendapat jolokan pulau lagenda.. Tapi satu tempat pun akak tak pergi... Akak dah baca buku dan peta kira macam dah pergi kan...

Tapiiiiiiii.... Semua shopping mall akak singgah.. Walaupun kedai kecik sangat... Sampai hilang kete lah jugak... Ikutkan akak tak nak citer pasal trip langkawi nih tapi since banyak gambar akak dah capture akak update gak lah nanti berepisode episode yek.. Langkawi pun langkawi laaaaah... Kalau uols tak nak baca leh skip je topic... Tapi akak tetap nak tulis nak bagi panas bontot kawan akak kat johor tu.. Maklumlah dah 10 tahun tak ke langkawi..

Dan kawan akak dari padang rengas suh akak cari beg LV speedy... Dia memang giler... Sini memang free duty tapi dorang tak bawak masuk LV nok!!!!

Tata....

Sent from ipad ( bley!!!)


No comments: