20 February 2013

ALAHAI TIMANG TINGGI TINGGI

Ikut hati akak nak je akak lambung timang timang maid dari Acheh yang melambung budak 4 bulan beberapa kali tu.. tapi akak nak lambung dia dari tingkat 17 sampai ground floor boleh?

Kena penjara lak tu 15 tahun bagi kesalahan pertama (mendera) dan 5 tahun kesalahan kedua (mendatangkan kecederaan) tapi hukuman berjalan serentak so total kena penjara 15 tahun sajer....

Cukup ke tak cukup???? tapi fikirkan balik duit tax rakyat malaysia gak menanggung dia makan tidor free kat penjara.. kalau hantar je balik pastu letak taq kat dahi sebagai pendera budak amacam? tapi sebelum tu timang lah dia tinggi tinggi ....

No comments: