01 February 2013

HARI HARI DI BALI

Apa yek xtvt we all malam malam lepas siang hari berjalan merata rata? tak lain tak bukan singgah K Mart beli Coffee latte, Mocha or Tiramisu pastu add sugar caremel, Hazelnut or Vanilla dengan harga 7,000 rupiah gelas sedang starbuck tu dan berjalan kaki ke SPA Inner Glow di legian street cawangan no 2 yang terletak kira kira 200meter dari hotel we all...


Hari hari pilih menu macam nak makan kat sini.. paling tidak buat menicure or pedicure or urut kaki.. memang merehatkan betul lahhh.. kat Inner glow nih akak tengok dia punya set tuk menicure di sterilized kan so kebersihan tool nih terjamin berbanding dengan spa lain kat area sini.. nampak macam harga puluh ribu dan ratus ribu tapi kalau convertkan RP100,000 baru RM31.50..
Masing masing ada bandera jepun tu yang sakan dok kaler kuku macam macam warna.. murah je kan.. siap corak corak lagi.. creative sungguh dema nih.. tekun je buat kerja.. area cawangan no 2 di Legian agak kurang sibuk sebab dah hujung legian street nih.. kalau kat branch lain memang tak putus putus orang.. bukak dari pukul 10.00 pagi sampai 12.00 tengah malam..try lah kalau ke bali yek...

 Sorang macam orang sewel tgk gambar dari camera.. sorang lagi memang sakan lelap sambil tersenyum.. orang kata tidor dalam iman ye dok?

satu lagi tempat hang out we all ialah Hard Rock Shop tapi kat tangga je.. tak kuasa nak masuk club pastu order air coke? kelakar laaa.. baik we all duk tepi tangga sambil dengar deruan pantai.. dan haruslah tahu apa yang promosi dalam both kedai HRC kan.. nak tahu akak dapat sambar apa.. ?

Yea baju renang anak akak dan baju cik bunga sehelai.. akak nak beli cik bunga punya kaler pink hok kecik je tinggal.. nak beli muat muat tuk 12 bulan cik bunga akak tu debab.. akak beli lah kaler kelabu.. hopefully muat lah yek cik bunga.. owh hok Irfan akak tak beli sebab tak ada saiz.. nama pun promotion item.. tapi banyak jugak T-Shirt HRC yang offer sampai dapat RM50-61 taw.. tapi akak tak beli lak.. ntah laaa.. baju bebudak nih yang akak dok beli.. hok girl nyer swim suit kaler pink lengan panjang pun cantik.. tapi akak tak ada anak saudara girls yang dah besar.. Berapa harga dia yeK? meh tgk bawah....

Nih lah resitnyer... diskaun sampai 70% tu.. hok baju swim suit hitam jadi RP50,000 je mana akak tak sambar 3 kan.. harus tak menyesal... akak lambat nak sambar hok lelaki dewasa punya lengan panjang.. tinggal saiz L je.. laki akak saiz XL kalau dia pakai L kang tersembul otot besar kat perut dia tu dah macam luncai.. kekekekekke

No comments: