18 February 2013

MY BIRTHDAY IS TODAY :)

YES!!!! today is my birthday.. anyway dah tua tua macam nih i less craving for cakes yang ada banyak lilin atas tu.. of course laaa i masih muda remaja.. tapi i tak suka lilin yang banyak atas cake tu.. kalau tak ada lilin pun ada wording yang angka dia anak i tak abih belajar lagi berapa jumlah dia..


Yang paling i tunggu ialah gift from my husband.. My one and only husband, my handsome husband (ayat bodek in case dia baca) muhahahahaha..

Okey stop it ayat gedik.. anyway akak baru balik dari cherating.. pre celebration my birthday nanti akak citer lah yek..  akak tak sangka pulak akak dapat gift dari husband (chewahhhh.. padahal dok tertinjau sana tinjau sini in case ada paket besar kat boot kereta)..


sampai kat rumah dari cherating dah pukul 9 malam.. dah siap masak semua akak dapat satu bekas kecik sangat dari anak akak (biasalah sejak aa anak nih perantaraan bagi gift nih always anak akak).. dalam hati kata tak pe bekas kecik maybe dalam dia value for money uols.. (pinjam ayat jimah) suspend.. blushing nak buka kotak muhahahahaha

Suspend bukak hadiah.. errrrrrr???? aa buku nota? yes uols walaupun akak suka amik nota akak tak lah harapkan dapat note book kecik macam nih.. heheheh cover yus cover.. jangan nampak muka ketat... hahahahahahah


sekali buka je buku nota tu akak tergelak besar.... kahkah kahkah..akak dapat banyak gift voucher uols... ini maybe kes husband akak tatau mana yang paling akak minat.. yang tak tahan tu voucher hok atas sekali (cabut uban selama 20 minit??) wehhhhh akak tau akak dah tua.. tapi perluker dapat voucher cabut uban 20 minit.. buat ikhlas cukup hahahhahaha...

Anyway akak dapat dalam 8 keping voucher yang hebat hebat gak.. tak leh show off semua..nanti uols jeles... (ke uols gelak)

Thank you Addy.. u memang memahami I.. lets redeem my voucher now boleh????

4 comments:

Nori Roppongi said...

happy besday

Yus said...

thank you very much Nori:)

Mel said...

Dear Yus,
My fren went to Jakarta recently. She went to tis kedai jamu to buy Tabita product as tis kedai quite famous among our celebrities.

She was very suprised when the salesgirl told her that product(Tabita) has been banned by the govt as it contains 'mercury' inwhich can cause yr skin nipis and by that the chances to get skin cancer is very high..

Are u still use it?

Btw Happy Bufday ya..

Yus said...

thank you mel..

ha ah i actually masih guna.. kalau menipiskan kulit tu maybe dia ada effect mengelupas kan.. so far i takde mengelupas.. dan sama je i rasa masa pakai safi. tak nipis kulit just bersih dari biasa:) thank you for your concern :)