09 February 2013

THERAPY MODE..

Kalau mood tak keruan nih.. macam macam therapy yang boleh kita buat.. bagi yang tak berduit macam akak nih boleh buat sesuatu yang agak merelaxkan kat rumah.. alasan tak yah bercakap ngan orang or tak jawab panggilan telephone.. baring je atas katil.. 24 jam pun takper..

sampai nak jawab sms pun tak boleh alasan tangan pun kena relax selari dengan muka.. Snail mask nih akak dapat dari cousin akak yang balik dari korea hari tu.. memula macam geli je nak cuba.. siput?? ada nama last name tak contohnya siput BABI? or siput SEDUT? tapi pikir dari membazir why not try.. tak cuba tak tahu kan.. *hopefully esok pagi aku tak lembab macam siput dan buruk macam *Tetttttt*

Okey bau dia wangi.. tak ada unsur unsur macam siput babi pun.. masa mula mula pakai rasa macam sikit pedih.. or gatal? pastu dah okey sejuk je.. selepas 20minit dah boleh tanggal dan tampar tampar je bagi dia kering kat muka..rasa melekit lekit.. dan berdoa ko tak mewarisi kulit siput babi esok pagi muhahahahaha

Note: kulit terasa lembab dan skin complexion nampak sangat halus.. marilah kita sama sama memburu siput babi uolssss....

1 comment:

Pen Biru said...

assalam.jom join segmen saya http://www.penbiru.com/2013/02/segmen-bagi-pi-wwwpenbirucom.html