25 March 2013

BAINUNIAN ALUMNI BOWLING 2013

event nih berlangsung pada 17 March 2013.. Alhamdulillah ramai dapat menghadir kan diri,, kalau sampai semua Bainun Alumni amik bahagian tak cukup lane lak.. masuk acara books of record nanti..

Since akak adalah organiser yang dilantik secara paksa berbekal kan bajet yang sikit.. dan terima kasih kepada sponsor bagi hari tersebut..akak berjaya mendapatkan RM3500 sponsor berupa cash dan voucher.. tambah lagi fees bagi tiap team.. so alhamdulilah dapat lah bagi hadiah serba sedikit dan sumbangan ke tabung Alumni... walaupun tak banyak tapi berbakti kepada sekolah kan.. dah tak dinafikan ramai yang dah berjaya ex bainunian .. insya-Allah duittabung alumni akan cecah berjuta juta jugak macam alumni sekolah lain.


Voucher Rm1100 bagi pemenang..


Hamper untuk tempat pertama sampai tempat ke lima dan dua lagi pemain lelaki dan wanita terbaik


Azbarina, Intan Alias.. dan Bond Girl.. :)

Organiser pun main.. sib baik tak menang .. kalau tidak kontroversi..



Para penyokong akak.. dema nih lah yang kata akak terrer walaupun pin jatuh satu je.. :)


Me and my senior.. Kak Asmawati.. my senior 4 years..

Biasalah aksi terlampau.. walaupun more than 20 tahun tak jumpa.. i like :)

My Batch

Gambar peluk hug hug.. kiss kiss bikin panas

My senior 1 year.. with our t Shirt I AM BAINUNIAN


Team senior yang dapat hadir

Team junior




The crowd


Ina and husband.. datang jugak

Tempat ke 5


Senior

Love is all around us.. husband and wife so sweeeeeet...

2 comments:

Kuazue Mohd said...

echecheche...gumbira nyer...if only i am there.....at a right time ... at a right place...

Yus said...

mak engku..

still ada lagi next time.. come and join us kay! :)