04 April 2013

PARLIMENT DAH BUBAR..

Owh akak tetap nak update bahwasanya pada 03/04/2013 Parlimen Malaysia dah bubar...lama akak tunggu tarikh pembubaran.. semangatr nak mengundi... tapi kena tunggu SPRM announce tarikh mengundi pulak..

Kalau kena time akak ke Redang alamat bak kata kawan akak we all mengundi masuk kan vote masing masing dalam botol dan hanyutkan ke tengah laut.. 

Kalau kena time we all ke Limastiga Melaka akhir bulan April.. memang kena beratur awal pagi kat  sekolah@Dewan tuk mengundi dulu baru bertolak ke Melaka..

Kalau kena awal bulan Mei alamat akak post vote akak dari Vietnam lah...

Kalau kena akhir bulan June.. akak pergi mengundi kat Lahad datu.. opss bukan bagi pihak Kiram's Family yek..

Apa apa pun marilah kita mengundi.. Undi anda sangat berharga..

Iklan Jap; Memandangkan rumah akak kat paras tertinggi di kawasan Sri Gombak.. maka akak berbesar hati ingin menawarkan khidmat menggantung bendera parti anda.. sesiapa yang berminat boleh hubungi akak dengan kadar bayaran yang berpatutan :) Lol!!!!

No comments: