17 April 2013

WE ALL TO REDANG ISLAND

mod nak bercuti dah mari!!!!! ye haa akak nak ke Redang besok.. tapi kan.. tapiiiiiii.. uwaaaa nak citer ke tak?? Laki akak kena CHICKEN POX.. tak sangka umur dah masuk 4 siries baru kena chicken pox.. aduhaiiii.. tabah akak rendam dia dalam air laut.. baru amik ubat tadi kat doktor.. ubat paling power sekali..

bercuti tetap on mana boleh.. akak dah bayar hotel bagai kat sana.. kalau dia nak duduk dalam bilik je pun tak pe.. akak kena drive dari Gombak ke Kuala terengganu pun takpe.. nih tengah gigih google jeti shahbandar tu kat ner.. rasa rasanya dekat ngan Pasar Payang kan..

maklumlah akak nih kalau nak kena ingat landmark yang ada shopping mall je.. okey nanti akak update yek percutian ke Redang bye bye

1 comment:

Maria Honey said...

Happy holiday!!..kem salam kat coral yang cantek2 kat sana yekk..weeeeeee