25 June 2013

JEREBU DAN AKTIVITI


Kali nih jerebu melanda lagi.. we all anak beranak stay dalam rumah je.. bukan setakat stay dalam rumah stay dalam bilik tidor, tutup tingkap dan pintu, aircond mode 24hrs.. NAsib baik husband akak memang work from home.. kalau kena keluar bekerja 9-5 akak rasa dia memang tak tahan.. sebab anak dan suami akak dedua nih ada athma..

Nak kata teruk? akak rasa teruk lah walaupun IPU kata kurang dari 200, hidung we all pun gatal gatal kalau keluar rumah.. so semua aktiviti keluar rumah di bekukan..



Tapi dalam beku beku pun we all sempat curi masa tengok wayang midnight show.. hehehehehe.. sebabkan suami akak nak tgk citer world war Z (akak dan Alli memang tak minat tengok citer Zombi zombi nih) so we all tengok dua citer yang berlainan.. Addy pergi tengok citer Zombi yang Brad Pitt berlakon tu dan akak dan alli pergi tengok Monster University.. Puas hati semua happy heheheheh..




Masing masing keluar panggung dengan muka puas hati sengih hehehehehehh


No comments: