13 June 2013

JOHOR PREMIUM OUTLET - JPO

Nih kali ketiga akak pergi JPO.. dah ketiga tiga kali nih akak tak boleh nak beli apa apa pun.. kalau uols biasa beli online direct dari US ke UK ke.. memang harga setelah convert duit malaysia termasuk tax dan posting pun sangat murah okey.. dah lah kalau beli kat JPO nih mostly out season punya design. kalau setakat nak tgk je boleh lah.. 

Akak tak tau nak tulis apa.. uols tengok gambar je lah yek.. pastu buat ayat sendiri heheheheheh































Bye.. dah abih buat ayat...? heheheh

2 comments: