27 August 2013

HARAP MAAF

Cuak akak sekarang nih..semua gambar dalam blog nih abih keluar gambar no entry tu.. tatau lah kenapa.. tapi yang pasti suami akak a.k.a ratatouille ada setting something berkait rapat dengan tepon baru akak.. abih blog akak hilang gambar..so gambar bulan February separuh je ada dalam nih.. yang lain lain hilang.. so akak kena upload balik.. tgk lah bila akak rajin yek sekarang akak nak tenangkan hati akak nih.. nak cari macam mana lah depa pi lari nih

3 comments:

MariaHoney said...

aku dah kena..huwaaaaaa....memang kena upload balik..mencikkk!!!

Yus said...

Rilli? Huwaaaaaaaaaaaaa.....

Kuazue Mohd said...

adeihhh... hazab ! menci tul kejadian gitu !