20 September 2013

EXOTIC LEATHER PYTHON SKIN

Hai uols nak iklan sikit.. sikit je.. hahahah tapi jangan lah sampai lepas nih uols lempar cat merah kat rumah akak nih yek.. 

Okey akak ada tempah handbag kulit ular sawa nih.. and then dah sampai semalam baru akak realised akak dah ada 3 biji handbag kaler nih.. memang memula akak nak tempah warna hijau.. since stock ular kaler hijau dah habis so akak bagi lah contoh 5 lagi kaler.. dalam 5 kaler tu ada lak akak selit kaler grey nih jugak.. dah siap dia pos alamak.... kaler grey jugak yang menjadi.. akak tempah nih kat obersea yek :))) negara nih di rahsiakan nanti WWF datang serbu huhuhuhuhuu..


Design dia memang akak buat besar supaya akak boleh letak macam macam dalam beg nih macam doraemon.. Zip kat tepi kiri kanan tu cosmetic je.. boleh bukak tapi tak ada ruang nak isi barang pun


Bahagian dalam menggunakan kain suede warna beige dan ada satu zip compartment dan tempat letak handphone


 saiz dia  sedang sedang aja.. actually ada dua biji lagi handbag kulit lembu.. custom made lah..so dia brandless. .tapi tetap guna kualiti leather yang bagus gak.. sekarang akak berminat nak design macam macam benda pakai leather nih.. bukan kulit ular je.. tapi kulit lembu, kulit buaya, kulit biawak dan berbagai bagai kulit taw.. permulaan akak nak buat lanyard ID case boleh gantung kat leher kan..

saiz bag berbanding saiz akak.. so korang leh imejin lah yek

Harga? kalau akak letak RM650 tu kira murah kan.. alaaaa kulit ular nih.. susah nak tangkap.. ular besar lak tu.. murah lah kalau uols nak beli original kulit ular sawa dari Gucci yang berharga USD 3000 ke atas.. tak caya gi lah website gucci.. heheheheheh


Tapi memang cantik kan.. kalau aku kayaaaa!!!!!.. kalau aku kaya..!!!!! SILA JANGAN SIMBAH CAT KAT AKAK YEK hahahahahahaha....pergi simbah kat umah PM sebab kak ros pakai kulit buaya lagi rare dan mahal :)

No comments: