28 September 2013

HAPPY BIRTHDAY PAPA DARLING

Hari nih genap umur Papa darling hubby 39 tahun.. Selamat hari jadi.. semoga murah rezeki panjang umur kesihatan yang baik untuk menjaga Bonda, Mama dan Alli.. Addy nih memang dari kecil tak sambut birthday.. sejak bercinta ngan akak 20 tahun lepas baru lah pandai meraikan hari lahir nih.. dan Addy nih susah sangat akak nak teka apa dia punya minat.. macam akak senang je.. bagi je lah parfume, bunga dan make up dah settle.. tapi Addy lain sikit dia memang begitu..

Macam hari nih akak offer nak beli di parfume dia tak mo.. last year akak bagi dia wallet akhirnya akak juga yang pakai dia punya wallet. dia seorang yang simple.. tapiiii akak nak gelak pulak dia pergi beli helmet motor sebagai hadiah hari jadi dia.. kakakakakakak.. pelik kan.. tapi asal dia minat beli lah..

dan anak akak alli sangat lah jeles..dekat 30 minit dia nyanyi sorang sorang happy birthday to me sebab dia kata tak ada orang nak nyanyi tuk dia.. padahal birthday dia bulan 12.. suruh stop nyanyi sampai berair air mata dia tetap nyanyi happy birthday tuk dia.. nampaknya esok beli cake terpaksa lah nyanyi lagu birthday tuk Alli jugak.. so setiap tahun 3 kali dia sambut birthday.. tak termasuk birthday cousin tetap birthday dia..

Note: Addy beri akak duit hadiah hari jadi dari dia hari nih suh masuk dalam ASB.. akak kan mana ada gaji so dia lah kena bagi hadiah birthday walaupun birthday dia.. dan akak dapat beli satu parfume baru heheheheh
Simpanan hari tua katanya (buku bank laki akak pegang) 

Womanity from Thiery Mugler 

No comments: