08 October 2013

BAINUNALUMNI FC - SENIOR VS JUNIOR (TRAINING)

When: 6th October 2013
Time: 8.00am - 10.00am
Venue: Padang Sekolah SMK Aminuddin Baki Kg Pandan

Game kali nih adalah sesi latihan bagi persediaan menentang pasukan veteran dari Johor yang akan datang ke Kuala Lumpur pada 19hb October 2013. Wah Team BainunAlumni FC dah maju setapak lagi..selalu lawan geng dari taman perumahan dan kompeni sekarang dah lawan antara negeri..syabas.. !!! Sesi latihan ini juga bagi membuat pilihan pemain yang masih mampu mengejar dan berdrama di atas padang:) walaupun melawan pasukan Veteran dari Johor, kami tetap menyelitkan kalibat muda bagi memantapkan pasukan kami yang telah sekian lama mengumpul lemak tepu.. 

Berikut adalah laroran perlawanan daripada Manager Pasukan kami iaitu Mohd Hanafi. atau lebih di kenali sebagai HANA.. kekekekekek





"Game Report : BainunAlumni FC Senior team 5-5 team Junior BainunAlumni FC. The most anticipated game of the year!!! Senior team bermula garang dan mengejutkan team Junior dengan jaringan pertama oleh Kapten Hasbullah Hassan pada minit-minit awal permainan. Tersentak lagi kelekaan team Junior kita dengan jaringan ke 2 oleh Striker Navyman Odone. Bagaikan baru tersedar dari lena team Junior bingkas merapatkan kedudukan dan mendahului permainan dengan selesa 4-2 sehinggalah cubaan jarak jauh dan diiktiraf gol terchantek oleh Midfielder Syahril Mazlan pada hujung separuh masa ke 2. Di separuh masa ke 3 team Junior berjaya menambah koleksi gol mereka ke mata 5-3 dan penuh berkeyakinan dapat mengakhiri perlawanan dengan penuh bergaya, namun team Senior takpe mengenal erti putus asa dan semangat 'Bainunian Game On' meledakkan 2 gol lagi oleh Pemain Terbaik pagi ini Striker Kerambit Bin Kerambot utk menyamakan kedudukan hingga ke hujung perlawanan yang berkesudahan dengan 5-5. Perlawanan yang penuh tactical game plan oleh Manager Moha Kamaruntuk team Senior versus speed, agility dan fitness tahap dewa pemain muda yang diterapkan oleh Manager Gonz Raul untuk team Junior. Semua players dan penonton akhirnya pulang gembira, ikatan ukhwah juga semakin erat dari pelbagai lapisan batch tak kira tahun dan usia kerana at the end .... "We are BAINUNIAN" 


Baju pasukan Merah for Junior dan Putih for Senior

Akak bawak roti jala dan Azye bawak beehun goreng


Makanan tuk suporters katanya.. 

Acara yang di tunggu oleh Dengkot.. 

Tak puas makan Beehun makan kasut plak

Sponsored by Abih Pikior Sdn Bhd

Di sponsored by TOne Agency

Manager dan kepten Briefing

Player briefing

Sarung kasut baru tak tahan minggu lepas kena bakor.. 

Team Junior bersama Ahkak Besar.. kekekek

Team Junior bersama Manager Besar

Team Senior 35 dan ke atas

Game onn

Gonz (hafiz) our junior manager

Penah seh.. cuci mata time.. tapi silap nih pasukan tua..




Yess nih pasukan muda.. hehehehe


Tapi akak lebih minat kat bende dua tayar nih.. Kepten Hasrul nyer BMW.. merasa akak jadi pembonceng.. 


Doc Faizal dan Kept Hasrul.. datang bagi sokongan dengan moto besar..
Enjoy video specially bagi sesiapa yang tidak hadir.. jom next event on 19 October nanti.. fun sangat...



2 comments:

Time Traveller said...

Mula2 baca.. macam2 nak comment.. pastu bila akak yus kata lagi tertarik dgn motor tu.. hehehee.. sy pun lebih berminat dgn motor tu hahhaa :D

Yus said...

Adik TT.. kalau beli jangan lupa roger yek.. nak tumpang seround pusing kl :)