29 October 2013

MY PERSONAL VIDEO

Hoyeh.. dah beli GoPro kan..kena lah main main.. godek godek sikit baru lah Addy tak jeling.. nanti dia tak mo beli mainan baru akak lagi.. (i need more accesories and Mc Book bleh?) okey cubaan pertama akak shot & edit video semalam.. selepas belek belek..jadilah satu video yang akak rasa awesome.. tapi lepas akak upload akak tgk lagi ramai ada video yang sangat awesome.. kendian terus rasa akak punya video ala ala budak tadika buat..

Okey next step akak dah dapat idea dan akak rasa akak boleh improves lagi.. dorang edit pakai imac.. boleh laaa.. akak pakai PC window lama yang resolution screen pun macam kanta cembung..

okey enjoy the short video and jangan lupa tukar setting utube anda kepada HD baru nampak cantik :)


Amcam???? sila jangan request video akak berenang.. kang akak teruja akak buat kang!! pastu uols lah mimpi ngeri sepanjang malam sampai tahun depan :)

2 comments:

blog-tips-kurus said...

kecik2 dah pandai berenang, bestnya!!

Yus said...

dia jenis budak yang tak tahu takut..since umur dua tahun dia main terjun dalam pool dewasa pastu dia timbul sendiri macam tak ada rasa takut langsung..:)