30 November 2013

HARAP MAAF YE KENGKAWAN

Baru hari nih akak dapat pegang komputer setelah balik bercuti dari krabi..dengan macam macam hal.. sedang bercuti my uncle past away.. (al fatihah) dengan redah banjir kat Trang Thailand nak pulang ke Malaysia.. dengan hujan renyai sepanjang we all kat krabi (hujan non stop tau)

Dengan nak renovate rumah nak cari quotation dan tukang renovate.. fuh!!! Dengan kawan akak bff dok asyik ajak  akak gi maldive (ko chop duit ke nok!!!!) baju akak pun tak keluar dari beg lagi.. packing akak rajin bab nak keluarkan balik mau makan seminggu or dua minggu or tahun depan? akak pesan kat laki akak nak pakai baju sila pakai baju dari dalam beg yek.. jangan selongkar almari..

This week akak will babysit my anak saudara dua orang (boys) sementara cuti sekolah dan mak ayah dorang bekerja.. so sesiapa yang komen or email akak tak sempat balas or laju macam dulu.. tapi akak try jugak balas kengkadang uols tanya peristiwa yang dah makan tahun.. akak nak cari balik info or apa apa yang berkenaan agak tak cukup masa yek.. tapi akak balas nyer.. cuma agak lambat sikit.. kalau dah 2 bulan tak terima reply sila email balik mana tau akak terlepas pandang kan (akak bajet akak glamer kakakakakak)..

Nak tahu cerita krabi??? nanti kan soon... harap sabar menanti.. akak sangat busy...

1 comment:

Time Traveller said...

Al-Fatihah untuk uncle akak yus.. moga roh di letakkan bersama2 orang2 yg soleh.. amin..

kadang2 bile kita nk busy mmg akan busy jer memanjang.. well itu lah kehidupan :D