01 November 2013

KASI CHANCE LAH!!!

Semenjak akak ada mainan baru nih.. jemput anak ke sekolah pun akak record..

Syabas rajin kan.. biasalah bende baru.. memang rajin.. tgk lah dah tiga empat bulan nanti.. memang jadi tempat biak spider lah..

Setiap hari perjalanan sehala ke sekolah Alli di Titiwangsa adalah kira kira 25 minit dengan naik moto.. naik kereta laju sikit tapi tang jem kat traffic light lebih kurang sama je masa kalau naik motor.. lagipun alli suka naik moto compare to kereta sebab dia kata boleh singgah banyak tempat.. amboi kemainnn kecik kecik sudah pandai singgah banyak tempat yek..

setelah akak lajukan dan perlahankan movement nih dapatlah satu video dalam 6 minit . Kalau uols rasa nak tgk kegigihan akak edit video nih silakan..sementara masih rajin ngeh ngeh ngeh



1 comment:

Time Traveller said...

fuyy0oooo :D
sronok nyer dia ada go pro la.. terbaik la... lepas ni amik video buat bungee jumping pulak :D