19 November 2013

TERUJA BERVACATION

Yeaa.. hari  yang di tunggu sudah tiba..esok bermula satu journey yang panjang ke utara malaysia.. akak tak plan pun nak ke sana.. tetiba bff akak yang banyak jelita dan banyak songenh suggest jom ke mandi laut.. hahahaha siap racun akak kata bawak kereta dari penang 4 jam.. taik dia 4 jam.. dia tak kira akak dari kl.. dari KL-Tepen-Hadyai-Krabi...

Memula hajatnya nak beli periuk kat Hadyai tapi dia kata alang alang moh lajak ke Krabi by Car.. cis.. alang alang apa akk tgk 355km dari hadyai ke Krabi.. lajak sangat lah tu... hilang kisah periuk hahahah

dua minggu lepas je planning semua nih.. bermula episode horror akak semenjak itu.. nak bilik murah tapi cantik dan ada pool.. nak ada towel bentuk swan anak gajak ketam badak? tiga malam akak sleepless taw.. setelah dapat bilik booking bagai.. kisah makan lak kat sana.. hampir hampir akak nak packing peti ais angkut sekali ke krabi..

Okey lah uols selamat bercuti.. nanti akak update perjalanan by car ke krabi yek..kalau akak rajin..alaaa uols mesti dah sampai laama dah kan.. akak baru terhegeh hegeh nak ke krabi..

Byee!!!!

2 comments:

Time Traveller said...

Hi Kak Yus.. lama tak dgr kabar.. tgh bercuti ker ni.. mmg best planning terlajak sampai krabi nie hahahhaa :D terbaik..

Yus said...

Ye ke krabi nuh.. sampai sangkut dalam banjir kat Trang.. nanti citer pahit manis kakakakakaka