10 April 2014

KENAPA BLOG AKAK SENYAP SUNYI SEPI BERHANTU!!!

Sebab tu lah akak malas nak berjalan jalan..chewahhh!!! sebab akak tak smepat nak update blog sampai kengkadang akak dah lupa pasal akak nyer travel.. yang akak ingat kat mana akak makan je sedap ke tidak.. sebelum jalan akak kena survey tempat dulu.. google buat reasearch.. pastu packing barang.. balik vacation lak unpacking barang pastu google balik tempat next!! packing balik camtu lah seterusnya.. 

January 2014- 3 hari 2 malam akak bersama ex bainunian telah berangkat ke jakarta bagi misi menjulang nama sekolah telah mengadakan persahabatan bola sepak dengan remaja Indonesia.. remaja uols.. handsom handsom tak caya nanti akak post gambar.. tapi video dah siap . Angkat angkut sekali ex office mate akak bagi menambah perisa keriangan :)


Ex office mate

Us kat monument Jakarta

My football team ex schoolmate

Nov 203- We all buat road trip ke Krabi bersama bff akak dan family.. 5hari 4 malam ..fuh penat giler.. dengan nasib malang hujan sepanjang we all kat sana dan stranded kat banjir dearah Prang tak bleh balik Malaysia




March 2014- We all ke HRC Penang dan stay kat sana 3 hari 2 malam.. memang fun di Penang sebab banyak tempat makan best.. sempena birthday akak yang ke hujung 30an heheheheh




March 2014- Perjalanan selama 14 hari 11 malam ke shanghai dan hangzhou bersama suami akak.. Tarikh anniversary we all yang 14 tahun.. honeymoon lagi lah kiranya dalam cuaca sejuk beransur ke spring!!!



March 2014- sehari lepas balik dari shanghai akak dan family berkunjung ke Pulau Kapas selamam 3 hari 2 malam  sebab sebagai upah kepada anak akak yang tak dapat ikut ke Shanghai sebab sekolah.. padahal boleh je ponteng tapi akak tak galakan




April 2014- percutian 2 hari 1 malam di Avani Sepang gold coast.. kali nih aak heret makcik dan cousin akak sekali sebab akak memang need vacation ramai ramai nih.. tepat sekali keputusan akak dan we all have really fun there..



Sebab tu lah akak memerlukan masa nak mencoret kembali cerita dalam blog nih.. mood recovery internal dan external lagi.. paham paham laaa. duit dah banyak habis nak menulis pun tak de mood teringat duit tinggal RM10 dalam wallet.. tapi takpe jani enjoy!!!!

Kulit akak pun dah rupa macam anak minachi depan rumah akak nih.. sib baik dia tak ingat akak nih anak kandung dia!!!